打印 上一主題 下一主題
收起左側

第四次 版主民意調查 『你滿意唯美區版主的表現嗎?』

關閉 [複製鏈接]
無啦啦諗到增加人流=0=

開一個吹水貼=0=,拉曬d人來吹水,
回復

乞樂點的我來了
1.你的年齡是多少?是男 還是女性? 在唯美區游走了多久!?
13 男, 唔記得...
2.你對唯美區版主的印像?
不錯 因為人流低所以都幾難有難印象
3.你個人應為版主有什麼要改善的空間?
多d活動...諗唔到
4.你對本版有什麼意見?(如 :版規方面)
如上, 多d活動玩, 例如貼女明星隻眼出黎要估人名等等
5.你有沒有想過成為本版的版主!?
沒有

乞樂點的我走了

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
tiu_mark + 20 感謝參與 =]

查看全部評分

回復

乞樂點的我來了
1.你的年齡是多少?是男 還是女性? 在唯美區游走了多久!?
13 男, 唔記得...
不錯 因為人流低所以都幾難有難印象
多d活動...諗唔到
4.你 ...
白棋 發表於 2009-10-13 11:04 PM

女明星不在我版的管轄內= ="

無啦啦諗到增加人流=0=

開一個吹水貼=0=,拉曬d人來吹水,
志華 發表於 2009-10-13 08:19 PM

搶不過聊區= ="
回復

搶得幾多就幾多啦=0=
回復

版主基本上不錯
只是版規或執法比較嚴[[bao_36]]

一些不是18禁的圖片,也不能在這發放 這點我覺得較嚴

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
tiu_mark + 15 感謝參與=]

查看全部評分

回復

版主基本上不錯
只是版規或執法比較嚴[]

一些不是18禁的圖片,也不能在這發放 這點我覺得較嚴
INVINCE 發表於 2009-10-15 10:54 PM

例如!?
版規有例明某些相片不能貼,
如果在下去唯美區真的變了成人區,
唯美定義不一定是要性感!

還有我很嚴嗎!? 加分比扣分多呢[[bao_45]]
回復

可能佢覺得飛頂都算係18禁一種-0-?
回復

12,男,2月
very_good
no
no=,=
no^^
40/40^^

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
tiu_mark + 10 感謝參與

查看全部評分

回復

16,我係男牙=],由我開ac不久都已經有睇了,只不過少回POST-.-

幾好的說,經常看見版主加分的
好似冇咩人係到犯規=]

我覺得版主都做做得幾好架啦
畢竟版主都做左E個版咁耐@@

我想多D人睇完可以回-.-
成日回POST都係個幾個人-.-
開POST都係-.-
唔知版主點樣可以增加人流呢

有牙-.-不過上網時間比較少 所以都係唔做好過了]=
---------------------------------------------------------------
有d唔明
點解有d post有得加分,而有d又冇得加分ga-.-?

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
tiu_mark + 25 感謝參與=]

查看全部評分

回復

16,我係男牙=],由我開ac不久都已經有睇了,只不過少回POST-.-

幾好的說,經常看見版主加分的
好似冇咩人係到犯規=]

3.你個人應為版 ...
eric20031070 發表於 2009-10-22 12:25 AM

有d唔明
點解有d post有得加分,而有d又冇得加分ga-.-?

回 :我加分是給唯美區有個品質保證,
     不加分主要是我看不上眼所以就不加分 (奸笑
     當然愈高分就是品質愈好!
回復